Rólunk

WE ARE OPEN
Open Hair & Beauty belvárosi szépségszalon

Rólunk

Összeszokott, boldog csapat vagyunk, vendégeink elégedettsége viszi előbbre a mindennapjainkat a szépségszalonunkban. Élmény, a tőletek kapott sok-sok fotó és üzenet, melyek mind-mind azt sugallják, hogy elégedettek vagytok velünk.

A személyre szabott szolgáltatás a szépségszalonban minden területen fókuszba kerül. Minden vendég stílusa egyedi, minden egyes haj és köröm állapota más és más. Nekünk az a fontos, a fodrász és körmös szolgáltatások esetén is, hogy hosszú távon is elégedett vendégeink legyetek, egészséges körmökkel és hajjal.

Specialitásaink

Egészséges haj

Elsődleges, hogy a hajad egészséges és fényes legyen. Belvárosi szépségszalonunkban fodrászunk Davines termékek kényezteti a hajad.

Egészséges köröm

A gyönyörű köröm úgy is megvalósítható, hogy megőrizzük egészségét. Nálunk jó kezekben vagy. Körömszalonunkban minden körmösünknek te vagy az első!

Természetes hajszín

A természetes hatású festési technikák még ősz haj esetén is gondoskodnak arról, hogy a hajad egészséges és ragyogó legyen.

Miért vagyunk mások? A munkánk, a szenvedélyünk és a csapatunk miatt.

Barcza Maximilián HAIR STYLISTCND Education Ambassador
Szépségfelelős

Fodrász és amerikai minősítéssel rendelkező körmös oktató. Specialitásai az esküvői kreációk és a természetes hajszínek.

Tóthné Vonnák LillaCND Kézápoló, műkörömépítő
Kedvesség

Csapatunk legfrissebb kézápoló tagja a vendégek legteljesebb és legkedvesebb kiszolgálásáról híres. Mindennél fontosabb számára, hogy a vendége elégedett legyen.

Riecke KatalinManager
Karmester

Szenvedélye a szalon és a csapat. Imád dolgozni, de itt most nem ez a lényeg. A jó hangulat, összetartás és egymás segítése mindennél fontosabb.

PamacsosEsetenkénti látogató
Szőrgombóc

A szösz és a szőr minden körmös ellensége. Kivéve, ha erről a dorombológépről van szó 🙂

Szabó RolandMarketing vezető
Marketingnindzsa

A divatvilág és a szépségipar marketing specialistája, social media varázsló.