Gyakori kérdések

SZIA, segíthetünk?

A személyre szabott szolgáltatás és kiszolgálás a legfontosabb számunkra. Minden vendég egyedi, így más-más stílusra és ápolásra van szüksége a hajának és körmének is. Összegyűjtöttünk néhány kérdést, melyek a hajad és a körmöd egészségének megőrzésében segítenek, a színeknek pedig csak a képzelet szab határt!

A hajfestésről és hajápolásról

Ha nem megfelelő anyagokkal és technikával csinálják, akkor igen! Belvárosi szépségszalonunkban a fodrászok csak Davines termékekkel dolgoznak, melyek összetétele a legkímélőbb anyagokat tartalmazza. Fontos a festés során használt előhívó megfelelő kiválasztása is, és a festett haj otthoni ápolása. Ez utóbbihoz a hajad állapotának legmegfelelőbb Davines samponokat és ápolókat megvásárolhatod fodrászatukban, a 6. kerületben, az Ó utcában.

Igen, ha nem megfelelő anyagot és technikát alkalmaznak! Fodrászatunkban elsősorban természetes hatású hajakat készítünk, így kerüljük az extrém színváltoztatásokat. Ha világosítást szeretnél, akkor speciális szőkítő koktélt készítünk, mellyel megóvjuk hajad egészségét. A Davines ápoló kezelések pedig a sérült hajat is csodálatosan helyreállítják.

Nem! Mindenképp használj kondicionálót a hajadon, hogy az lezárja a hajszerkezetet és a hajad egészséges maradjon. Ha zsírosodik a hajad akkor fodrászaink segítenek a megfelelő sampon és ápoló termék kiválasztásában és lényeg: a kondicionálót csak a hajvégeken és hajhosszon használd, így a hajtöveknél nem befolyásolja majd a zsírosodást.

Válaszd a hajad állapotának leginkább megfelelő sampont. Belvárosi fodrászatunkban szívesen segítünk a legjobb Davines termékek kiválasztásában. Itt egy kis segítség, hogy mi melyik típusra melyik sampont ajánljuk: Milyen a hajad? – termékválasztó

Nem, dehogy. A szépségszalonban speciális férfi hajfestékeket használunk, melyek csak színezik a hajat és idővel megkopnak. Így lenövés mentesen festjük be a férfiak haját, amiből a környezet csak annyit vesz észre, hogy nagyon fiatalosan néznek ki!

A szőke hajban nagyon sok a sárga pigment, így nehéz megőrizni a hamvasságát. A Davines Alchemic termékcsalád hamvasító samponja és kondicionálója hamvassá teszi a sárga hajat is. Megvásárolhatod a fodrászatban az Ó utcában, vagy itt is: hajapolotermekek.hu

Szalonkezelés vagy otthoni ápolás?

Igen, nagyon sok! A professzionális termékek összetétele sokban különbözik a boltban kapható festékekről, különösen, ha a Davines Mask hajfestékről van szó,  fodrászatunkban kizárólag ezt használjuk. A készen kapható dobozos termékek nem veszik figyelembe a hajad eredeti színét, a korábbi festést, a hajad állapotát. Bízd fodrászainkra a festést, hogy hajad egészséges és ragyogó legyen.

Nem feltétlenül. A festett hajra a szín megőrzése érdekében érdemes speciális ápoló termékeket használni. Kérd fodrászaink tanácsát, hogy kiválasszunk a hajadnak legmegfelelőbb otthoni ápoló termékeket, így a Davines termékekkel a hajad sokáig megőrzi színét és fényét.

A kéz- és körömápolásról

A műkörömépítés során felbolyhozzunk a természetes körömlemezt, így az óhatatlanul vékonyabb lesz. Ezt követően a műköröm mint bevonat védi a körmöt. Ha nincs feltétlenül hosszabbításra szükséged, akkor nem javasoljuk a műkörömépítést. Inkább őrizzük meg körmeid egészségét és válasszunk ehhez megfelelő szolgáltatást.

Körömszalonunkban kizárólag CND termékeket használunk. Ellentétben a hagyományos gél lakkokkal, a CND Shellac és CND Creative Play gél lakk szolgáltatáshoz sem szükséges a természetes körömlemez megreszelése. Így körmeid nálunk garantáltan egészségesek maradnak.

A megoldás a megfelelő napi ápolás és amint lehetséges egy bevonat, ami megvédi a körmeidet a káros környezeti hatásoktól. Kézápoló, műkörmös szakembereink belvárosi szépségszalonunkban megfelelő tanácsadást biztosítanak vendégeinknek, hogy körmeik egészségesek legyenek.

Ez attól függ, hogy milyen körömlakkot használsz és hogyan viszed fel. A körömszalonban mi kizárólag CND Vinylux körömlakkot használunk, melyet otthoni használatra is megvásárolhatsz. Körmöseink pedig segítenek a helyes használatban, hogy tartós legyen a lakkozás!

Fontos, hogy naponta ápold olajjal a körmeidet. Körmöseink segítenek a megfelelő bevonat és ápoló termékek kiválasztásában, hogy körmeid újra visszanyerjék egészségüket.

Nem. A CND Shellac különleges ápoló leoldója segít a körömlemezed egészségének megőrzésében.