Csapatunk

MINDEN EGY JÓ CSAPATTAL KEZDŐDIK.

Úgy gondoljuk a Budapest belvárosi fodrászat és körömszalonunkban, mi átlagostól eltérően gondolkodunk arról, hogy milyen a szép haj, a szép köröm és hogy milyen a minőségi szolgáltatás. Szeretünk egyedi dolgokat alkotni és szeretjük a kihívásokat.

Barcza Maximilián HAIR STYLISTCND Education Ambassador
Szépségfelelős

Fodrász és amerikai minősítéssel rendelkező körmös oktató. Specialitásai az esküvői kreációk és a természetes hajszínek.

Riecke KatalinManager
Karmester

Szenvedélye a szalon és a csapat. Imád dolgozni, de itt most nem ez a lényeg. A jó hangulat, összetartás és egymás segítése mindennél fontosabb.

Szabó RolandMarketing vezető
Marketingnindzsa

A divatvilág és a szépségipar marketing specialistája, social media varázsló.

Tóthné Vonnák LillaCND Kézápoló, műkörömépítő
Kedvesség

Csapatunk legfrissebb kézápoló tagja a vendégek legteljesebb és legkedvesebb kiszolgálásáról híres. A legfontosabb számára, hogy a vendége elégedett legyen.

PamacsosEsetenkénti látogató
Szőrgombóc

A szösz és a szőr minden körmös ellensége. Kivéve, ha erről a dorombológépről van szó 🙂

Tehetség a hírnév mögött

Csapatunk nemcsak Magyarországon, külföldön is számos kiemelkedő képzésen vett részt, de nem hiányoznak a versenyek sem a mindennapjainkból. Barcza Maximilián a 2015-ös londoni körömolimpián állt a dobogón leoldható gél lakk kategóriában.

A teljes csapattal együtt vesznek részt minden képzésen. A 2017 augusztusi CND Bootcamp Koppenhágában feltette az i-re a pontot: CND Education Ambassador minősítést szereztek. A Lecenté Európa szerte elismert oktatói mindketten, így az egészséges körmöket a csillogás is kiegészíti napi munkájukban.

Foglalj időpontot hozzánk!

Ha kifinomult körömre és természetes hatású hajra vágysz, akkor minket keresel.

Foglalj időpontot!