Megérkeztek az új Nude Shellac színek

Megérkeztek az új Nude Shellac színek

CND Shellac NUDE kollekció az Open Hair&Beauty belvárosi szépségszalonban

Leteszteltük a CND™ legújabb Nude kollekció színeit, ami bolti megjelenése után azonnal a rózsaszín és bézskedvelők új kedvencévé vált. A januári újdonság valóban egy tipikusan natúr, friss színpaletta, részben zimankósan nyers, részben púderes és tiszta.

CND Shellac Uncovered

A kollekció legmelegebb, legrózsásabb árnyalatával kezdtük a próbát. A teszt során két réteget vittünk fel, a fedés a képen is látható. egyáltalán nem csíkozódik és nem fed foltosan. Az árnyalat alapvetően a rózsaszín kategóriába sorolható. Első megközelítésben a Powder my Nose egy sárgásabb árnyalatának ígérkezett, viszont miután hideg és meleg fényben is megvizsgáltuk sokkal inkább bézses, rózsásabb hangulatú, melegebb, tavasziasabb.  A Cashmere wrap köves, hűvös árnyalata mellett nézve sokkal inkább a barack jut eszünkbe. Összességében egy nagyon kellemesen üde,  vibráló színárnyalat, talán a legnőiesebb a négyesből.  (A fotó csalóka, fényben a Vinylux és a Shellac között nem látszik árnyalatkülönbség.)

 

CND Shellac Unmasked

Ahogy a fotón is látszik, egy barnásabb eredményt értünk el a második réteg felvitele után. Világosabb és kissé homokszínűbb, mint a Field Fox és noha elsőre egy kicsit fakónak tűnik az árnyalat a Cityscape összehasonlításában jól látszik, hogy valójában egy meleg tónus. Púderesebb, könnyebb, natúrabb árnyalat, halványan rezes,  a klasszikusan elegáns, testszínű harisnyák tipikusan pedáns, „kisasszonyos” hangulatát hozza.

 

CND Shellac Unlocked

A harmadik színnel csakugyan a januárba fordulunk: egy kicsit mályvásabb, „ónosabb”  jegesebb jelleggel érkezett az Unlocked. Ha az Uncovered a nőies, az Unmasked a klasszikus, akkor az Unlocked a tipikus kiegészítő az erősebb körömdíszítésekhez. Színskálán nézve az előző kettőnél nem sötétebb, inkább hidegebb tónusú. Nagyon jól igazodik a bőrtónusokhoz, hidegebb, melegebb bőrszínhez is jól passzol.  A rövidebb körömformák tökéletes ápoltságot sugalló jóbarátja lehet.  Mellépróbálva a jó öreg Field Foxot markánsan érezhető a különbség, az Unlocked még mindig sokkal inkább a nőiesen rózsás árnyalatok világában jár, ugyanakkor mégis egy ízig-vérig januári szín.

CND Shellac Unearthed

A legsötétebb árnyalat az új négyesből az Unearthed, ami valóban egy gránitos, ámde krémes és lágy árnyalat. A Field Foxnál jelentősen sötétebb és markánsabb, egy igazi domináns szín. Elsőre olyan mint a Rubble, viszont hűvösebb árnyalatú, egészen egyedülálló és kiugró darabra sikerült. Sötétebb mint a Cityscape, még inkább a föld-színek közé tartozik. Az árnyalat kifejezetten kéri a fehér és geometrikus díszítéseket.

A Shellac-ok és a Vinylux-ok hasonlóságait és különbségeit nézve kiugró különbségeket nem találtunk a Vinylux és a Shellac nagytestvérek között. Színrétegezésekkel első körben nem indultunk el: az árnyalatok önmagukban annyira kellemesen univerzálisak és természetesek a körmöm, a fedés a második réteg megköttetése után pont annyira teljes, hogy egyik Shellac sem kívánta igazán a kísérletezést. Egyelőre. Összességében pont annyira ütős és nőies, télies és visszafogott a NUDE, mint ahogyan azt egy évkezdő kollekciótól a karácsonyi és újévi zsongásból januárra ébredve azt elvártuk.

A színeket Klein Fanni CND™ Color Education Ambassador tesztelte.

Jelentkezz be hozzánk CND Shellac szolgáltatásra a +36 70 360 1570-es telefonszámon.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Related Blogs